Magunkról

Fejlesztőházunkat 2008 szeptember 1-én nyitottuk meg Miskolcon. Kezdetben a Gárdonyi Géza Művelődési Házban, majd a Hadirokkantak útján működtünk. A megnövekedett igényekkel lépést tartva 2009 decemberétől a Melinda u. 13.sz. alatt végezzük a gyermekek fejlesztését.
0-14 éves korig bármely korosztály számára biztosítunk képességfejlesztő, logopédiai, gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai, valamint TSMT-HRG, DSGM terápiás foglalkozásokat.
Szakmai teamünk valamennyi tagja többdiplomás, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kolléga.

Szakterületeink

Gyógypedagógia / korai fejlesztés /
Logopédia
Fejlesztőpedagógia
Konduktív pedagógia
Mozgásfejlesztés: TSMT-HRG
Gyógytorna: DSGM /Dévény módszer/
Mentálhigiénia
Pszichológia

 

2008 októberében szerveztük meg első szakmai konferenciánkat Együtt- Időben- Hatékonyan címmel, ahol az ország legtávolabbi szegletéből is üdvözölhettünk érdeklődőket. Előadóink között tisztelhettük Kulcsár Mihálynét, Szomor Évát, Szőke Ritát és Tunyogi Erzsébetet.

A konferenciát követően szakmai megállapodást kötöttünk az Egyesített Bölcsőde és Egészségügyi Szolgálattal és az Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és EGYMI – vel, a miskolci korai fejlesztésre szoruló gyermekek hatékony ellátásának kiépítése, megszervezése céljából.

 

Fejlesztőházunk fennállása óta számos mosolygó gyermekarc és elégedett szülő igazolja munkánk eredményességét a hét minden napján.
Szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, és a leghatékonyabb terápiás módszerekkel dolgozunk, egyénre szabottan.

 

„Csak akkor születtek nagy dolgok,
 ha bátrak voltak, akik mertek
S ha százszor tudtak bátrak lenni,
Százszor bátrak és viharvertek”

/Ady Endre/

 

 

Ártimné Tóth Krisztina
Szakolcai Csilla