Diszlexiás a gyermeke? Van kiút!

Gyermeke olvasási nehézséggel, tanulási zavarral küzd?
Összeolvassa a szöveget, de hiányzik az értő olvasás?
Betűt téveszt? Felcseréli, kihagyja az egyes betűket?
Szegényes a szókincse?
Gyakran visszakérdez, nem teljesíti a feladatait?
Nehézséget okoz az idegen nyelvek tanulása?
Ügyetlen a nagy-és finommozgása?
A gyakori kudarcélményekhez magatartási probléma is párosult?

Ráismer a fenti tünetek valamelyikére?

Hívjon minket!

Mi a diszlexia?

A diszlexia egy igen gyakori diagnózis az olvasási nehézségekkel küzdő gyermekek vagy felnőttek körében. Ez egy gyűjtőfogalom, egy részképesség zavar. Gyakran társul hozzá diszkalkulia (számolási zavar) illetve diszgráfia (írás zavara).

Az olvasás folyamatában számos agyi területünk részt vesz. Bizonyos mentális képességek károsodása adja az olvasási képesség zavarát. Ezek lehetnek:
az auditív- és vizuális rendszerek sérülése
információfeldolgozás gyorsaságának (feldolgozási sebesség) és a figyelmi funkciók károsodása
a munkamemória gyengesége.
A kutatások azt mutatják, hogy az értő olvasás-és nyelvtanulás sikertelensége mögött 80%-ban a hallási feldolgozási képesség deficitje áll.

Miskolcon, az ÉSZPÖRGETŐ KOGNITÍV CENTRUMBAN egy speciális, a világon egyedülálló mérési eszközzel, be tudjuk azonosítani a problémát!
A Gibson-teszt egy kognitív profil teszt, amely kiválóan alkalmas a tanulási zavarok, az olvasási nehézség, a diszgráfia, diszkalkulia valódi okainak kiderítésére.

Célunk a probléma gyökerének feltárása és kezelése, nem a diagnózis felállítása!

Hogy tudnunk segíteni?

Agyunk életünk során képes változni. Alapképességeink egész életünk során erősíthetőek! A diszlexia fejlesztése lehetséges!
Borsod megyében kizárólag az ÉSZPÖRGETŐ KOGNITÍV CENTRUMBAN alkalmazott amerikai BrainRx programmal az agy és a neuronok, változását ösztönözzük. Az agy már meglévő hálózatait stimuláljuk, illetve az új kapcsolatok létrejöttét segítjük, intenzív mentális gyakorlatsorok segítségével.

A módszer sajátosságai:
Egyénre szabott, pontosan illeszkedve a Gibson teszt eredményéhez
Klinikailag is igazoltan hatásos
Fejlesztik az agy teljesítőképességét
Megkönnyítik az értő olvasást, a hallási feldolgozást, a logikus gondolkodást és a tanulást.
A tréningen elért eredmény maradandó
Fejlesztik az agy teljesítőképességét
Az ÉSZPÖRGETŐ KOGNITÍV CENTRUMUNKBA olvasási,-számolási,-írási nehézségekkel, szövegértési problémákkal, tanulási nehézségekkel, illetve az olvasottak fejben tartásának problémájával küzdő gyermekek és felnőttek, az agytréninget követően rendkívüli javulást érzékelnek! Az olvasási képességek területén átlagosan 3 évet növekednek egyetlen (kb. 4-6 hónapig tartó) program során! A gyermekek és felnőttek átlagosan 10-20 IQ ponttal javulnak a program végére!

Ha felmerül Önben, hogy gyermeke tanulási zavarban lehet érintett, kérjük töltse ki az űrlapunkat, vagy hívjon bennünket bizalommal! Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk! A diszlexia fejlesztése teljesen tünetmentes állapotig lehetséges!

Jelentkezzen Gibson-tesztre az űrlap kitöltésével!