Aggódik a felvételi miatt?

2021.12.16.

Nehéz a dolguk van azoknak a diákoknak akik az idei tanévben felvételiznek. A jelenléti oktatás részleges vagy teljes hiánya, nem tette lehetővé a tananyag alapos elsajátítását a gyermekek jelentős részénél.

Egyes kutatások szerint a tantárgyi elmaradás bizonyos esetekben akár 30-50%-os is lehet. Ennek egyik oka a diákok tanulási motivációjának csökkenése az online oktatás következtében. Az átállásra sem az iskolák, sem a családok nem voltak felkészülve. A megváltozott számonkérési módok, a személyes közreműködés, a folyamatos visszajelzés hiánya, a felborult napirend lelkileg és mentálisan megviselte a tanulókat.

Behozható az elmaradás?

Az elmúlt időszakban tanulási központunkat több aggódó szülő is felkereste a fenti kérdéssel, akiknek gyermekeik 4-6-8 osztályos gimnáziumba készülnek, illetve érettségi előtt állnak.

Az elmaradások megfelelő feltérképezésével, speciálisan felépített, kutatásokkal alátámasztott kognitív fejlesztő programmal a hátrány 4-5 hónap alatt behozható.

Hogyan működik ez az Észpörgető Kognitív Centrumban?

A kognitív képességek az agynak olyan képességei, amelyeket a tanuláshoz, gondolkodáshoz, emlékezéshez, figyelemkoncentrációhoz, az iskolai és mindennapi teljesítményhez használunk. Ezen képességek mérése a világ legnívósabb online kognitív tesztjei közé tartozó Gibson teszttel történik, amely megfelel a legmagasabb tudományos normáknak. A teszt a sikeres tanuláshoz szükséges kulcs készségeket méri.

Melyek ezek?

Rövid -és hosszútávú memória

Feldolgozási sebesség

Auditív feldolgozás

Vizuális feldolgozás

Logikai gondolkodás

Beszédészlelési képesség

Figyelemkoncentráció

A teszt eredményéhez illesztjük a BrainRx amerikai agytréning programot, mely több mint 10 éve világszerte magas hatékonysággal működik.

A program legnagyobb értéke, hogy a probléma gyökereit szünteti meg.

A tréning során elért eredmények 98-99%-ban hosszú távon is megmaradnak!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram